zoom
www.GIFCreator.me_TGBlIs

Sökes: motion designer

AHA Produktion behöver förstärkning inom motion design! Tjänsten är tillsvidare på heltid.

Nu letar vi efter dig, en vass kreatör som gillar att ta helhetsansvar för en produktion. Med ett manus i handen och en voiceover på plats klarar du allt från storyboard till illustrationer, animationer och ljudeffekter. En idéspruta som vet hur man förklarar det komplexa på ett begripligt sätt, med fokus på det uppdragsgivaren vill berätta. Du hanterar 2D med förbundna ögon, 3D är ett plus men inget krav. Vi ser gärna att du arbetat med beställningsfilm tidigare.

 

AHA Produktion är ett filmproduktionsbolag som producerar film till företag och organisationer för effektivare marknadsföring och internkommunikation. Med journalistisk kompetens hjälper vi våra uppdragsgivare att formulera budskap och omvandla till träffsäkra produktioner.

Vi sitter på Östermalm i Stockholm och är ett trevlig gäng som gillar samarbete, prestigelöshet och att ha trevligt ihop. Vi har kollektivavtal och schyssta villkor.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan, CV och portfolio! Vi ser gärna att du börjar omgående.

Intresserad och vill veta mer? Skicka ett personligt brev med din portfolio till hanna.blanksvard@ahaproduktion.se, urval sker löpande.